Γίνε το επόμενο Beauty-Friend μοντέλο της Vyte!

Γίνε το επόμενο Beauty-Friend μοντέλο της Vyte!

Η σειρά Beauty Friend της Vyte περιλαμβάνει τις εξής εμποτισμένες μάσκες ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας του προσώπου:

1. Aloe Essence Mask Sheet Pack

2. Collagen Essence Mask Sheet Pack

3. Pearl Essence Mask Sheet Pack

4. Snail Essence Mask Sheet Pack

 

Εάν επιθυμείς να γίνεις το επόμενο μοντέλο της Vyte και το πρόσωπό σου να χρησιμοποιηθεί στην επόμενη διαφημιστική καμπάνια της εταιρείας μας, δεν έχεις παρά να :

✓ κάνεις like στην σελίδα μας ώστε να λαμβάνεις νέα & προσφορές

✓ share (public) το post της διαφήμισης 

✓ μας στείλεις σε μήνυμα στην σελίδα, την φωτογραφία του προσώπου σου απολαμβάνοντας την περιποίηση μιας εκ των τεσσάρων εμποτισμένων μασκών της σειράς Beauty Friends. Μην αμελήσεις να μας αναφέρεις ποια μάσκα χρησιμοποιείς στην φωτογραφία. 

Η διαδικασία του διαγωνισμού θα κρατήσει 30 ημέρες από την δημοσίευση του post ενώ ο διαγωνισμός θα επαναλμβάνεται κάθε μήνα, γι΄αυτό μην απογοητευτείς εάν δε επιλεγείς αμέσως!

Μετά την λήξη του κάθε διαγωνισμού, θα διενεργηθεί κλήρωση στα γραφεία της εταιρείας Vyte, παρουσία δικηγόρου και 3 από τις τυχερές (με 3 αναπληρωματικές) θα δουν την φωτογραφία τους δημοσιευμένη στην επίσηση σελίδα μας στο facebook! Η κάθε μία από τις τυχερές θα ειδοποιηθεί (ΠΡΙΝ την δημοσίευση της φωτογραφίας τους στην επίσημη σελίδα μας στο facebook) ώστε να επιβεβαιώσει εντός 4 εργάσιμων ημερών την συνέχεια του διαγωνισμού όπου και θα αποστείλει εγγράφως (στην σελίδα της εταιρεία μας) την αποδοχή της. Σε περίπτωση που δεν λάβουμε την έγκριση ή κάποια απάντηση, την θέση της επιλαχούσας θα λάβει η επόμενη αναπληρωματική.

Με την δημοσίευση των φωτογραφιών των 3 τυχερών κοριτσιών, οι fans της σελίδας μας θα ψηφίσουν, κάνοντας like στη φωτογραφία που πιστεύουν ότι είναι η καλύτερη! Εδώ θα βοηθήσουν φυσικά και οι φίλοι σας!!! 

Όποια φωτογραφία συγκεντρώσει τα περισσότερα likes, θα χρησιμοποιηθεί στην επόμενη διαφημιστική καμπάνια μας που αφορά απλές καθημερινές γυναίκες που περιποιούνται το πρόσωπό τους! Επιπλέον, το τυχερό μας μοντέλο θα κερδίσει ένα πακέτο περιποίησης προσώπου της σειράς Beauty Friends II, για τρεις μήνες! 

❗️❗️ Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής στον διαγωνισμό: Οι συμμετέχοντες να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.❗️❗️

Καλή επιτυχία!