• «Η Εταιρεία μας, VYTE, χορήγησε το εντομοαπωθητικό βραχιόλι MOSQUITO SHIELD, στα Μέλη της Ελληνικής Ολυμπιακής Αποστολής 2016 , για την προστασία τους από τα κουνούπια».

    «Η Εταιρεία μας, VYTE, χορήγησε το εντομοαπωθητικό βραχιόλι MOSQUITO SHIELD, στα Μέλη της Ελληνικής Ολυμπιακής Αποστολής 2016 , για την προστασία τους από τα κουνούπια».

  • «Η VYTE, χορήγησε το εντομοαπωθητικό βραχιόλι MOSQUITO SHIELD , στα Μέλη της Ελληνικής Ολυμπιακής Αποστολής 2016 , για την προστασία τους από τα κουνούπια».

    «Η VYTE, χορήγησε το εντομοαπωθητικό βραχιόλι MOSQUITO SHIELD , στα Μέλη της Ελληνικής Ολυμπιακής Αποστολής 2016 , για την προστασία τους από τα κουνούπια».

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ VYTE

Η VYTE είναι μια Ελληνική εταιρεία που ιδρύθηκε  με όραμα να γίνει  ο πιο ελκυστικός συνεργάτης  Εγχώριων και Πολυεθνικών  εταιρειών , στον τομέα της υγείας, της ομορφιάς και της υγιεινής διατροφής.
Με πρωταρχική  μας Αξία το σεβασμό στον άνθρωπο  ,  τόσο οι πελάτες μας όσο και οι ανταγωνιστές μας, μας αναγνωρίζουν ως μια  αξιόπιστη  καινοτόμο εταιρεία με ποιοτικό υπόβαθρο. 
Έχουμε συνάψει συμφωνίες αποκλειστικότητας με κορυφαίους  παγκόσμιους  οίκους , εισάγοντας προηγμένα Ιατροτεχνολογικά προϊόντα  και προϊόντα ομορφιάς με στόχο να συμβάλλουμε  σε ένα καλύτερο μέλλον για την ποιότητα ζωής και την ανθρώπινη υγεία.
Η φιλοσοφία μας βασισμένη στην  απλή αντίληψη «προϊόντα άριστης ποιότητας, χαμηλού κόστους, για όλους τους καταναλωτές» ,μας καθιέρωσε ως μια υγιή εταιρεία που σέβεται το παρόν αλλά εξελίσσεται και δεν σταματά να επενδύει στο μέλλον.

 

Μέσα σε ένα χρόνο,
η δημοτικότητα των προϊόντων μας
έχει αυξηθεί κατά 60%.

Επειδή πιστεύουμε ότι η ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών είναι η μεγαλύτερη επένδυση για μία επιχείρηση, διακινούμε ένα ευρύ φάσμα προϊόντων, των μεγαλύτερων Οίκων του εξωτερικού με Παγκόσμια Φήμη και αναγνωρισιμότητα παρέχοντας ευελιξία, επαγγελματισμό, υπευθυνότητα και εξυπηρέτηση στους πελάτες μας. 

Μάιρα Παπανικολάκη
Marketing director
V.Y.T.E. IKE